Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

sugeng rawuh

Kita Nawakake Produk Kualitas Paling Apik

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd. didegaké ing wulan Agustus 2007. Minangka perusahaan teknologi tinggi inovatif nasional sing fokus ing R&D kanggo ndeteksi instrumen. Kita nyedhiyakake instrumen lan layanan deteksi sing aman lan andal ing ngawasi lingkungan, biosafety, pangukuran lan kalibrasi.

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd duwe prosedur R&D proyek lengkap lan kapabilitas, saiki duwe 8 departemen kalebu teknologi, laboratorium, mesin, desain industri, produksi proses uji coba, kanthi total luwih saka 90 karyawan.

  • about us

produk panas

ZR-2021 Large flow airborne microbe sampler

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara gedhe

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara gedhe ditrapake kanggo koleksi mikroba udhara.

Sinau
Luwih +
ZR-2050A Airborne microbe sampler

Sampling mikroba ZR-2050A Udhara

Sampling mikroba udhara ZR-2050A minangka sampling impact aperture tahap siji kanthi efisiensi tinggi.

Sinau
Luwih +
ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester

ZR-1013 Penguji kualitas kabinet Biosafety

ZR-1013 Penguji kualitas kabinet Biosafety ZR-1013 Penguji kualitas kabinet Biosafety

Sinau
Luwih +