Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Babagan Kita

Babagan Kita

Babagan Kita

Babagan Junray

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd. didegaké ing wulan Agustus 2007. Minangka perusahaan teknologi tinggi inovatif nasional sing fokus ing R&D kanggo ndeteksi instrumen. Kita nyedhiyakake instrumen lan layanan deteksi sing aman lan andal ing ngawasi lingkungan, biosafety, pangukuran lan kalibrasi.

Tim Junray

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd duwe prosedur R&D proyek lengkap lan kapabilitas, saiki duwe 8 departemen kalebu teknologi, laboratorium, mesin, desain industri, produksi proses uji coba, kanthi total luwih saka 90 karyawan. Perusahaan kami duwe tim pangiriman produksi lengkap lan tim manajemen mutu, total luwih saka 110 personel, sing bisa kanthi efektif njamin pangiriman saben instrumen kanthi kualitas lan tepat waktu kanggo pelanggan.

Bisnis utama Departemen Biosafety Junray

Bisnis utama kalebu topeng, panguji gaun bedah, instrumen tes ruangan sing resik, tester filter HEPA kanggo kabinet biosafety, sampling mikrob lan instrumen analisis, instrumen produksi aerosol lan instrumen uji coba. Kajaba iku, kita uga menehi solusi sampling aerosol khusus lan solusi sampling bio.

Kinerja sing gegandhengan

Wiwit wabah epidemi COVID-19 ing wiwitan taun 2020, alat uji coba peralatan protèktif lan instrumen proteksi mikroba lan instrumen sampel mikroba digunakake kanggo nyedhiyakake perlindungan medis sing kuwat kanggo staf medis lan masarakat ing rumah sakit domestik lan manca negara, unit inspeksi piranti medis , lembaga inspeksi panganan lan obat-obatan lan unit liyane. Antarane, efisiensi filtrasi partikel topeng ZR-1006 lan detektor resistensi aliran udara, tester efisiensi filtrasi bakteri ZR-1000 (BFE) diekspor menyang Jerman, Inggris, Singapura, Indonesia lan negara liya.

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Tambah: No.1 XueYue Road, Distrik Chengyang, Kota Qingdao, Provinsi Shandong, China

Telp: 0086-532-66851552

E-mail: xupengfei@zryq.cn       shiping@zryq.cn