Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Peralatan sing gegandhengan karo Bioaerosol

  • ZR-6010 Aerosol photometer

    ZR-6010 Photometer aerosol

    ZR-6010 Aerosol photometer dirancang adhedhasar prinsip Mie buyar, sing digunakake kanggo nyoba apa ana bocor ing filter HEPA. Instrumen kasebut cocog karo standar nasional lan industri sing ana gandhengane, bisa nyadari deteksi cepet deteksi konsentrasi hulu lan hilir lan kebocoran tampilan wektu nyata ing piranti host lan genggam, lan bisa nemokake posisi bocor kanthi cepet lan akurat. Iki ditrapake kanggo ndeteksi kebocoran ruangan sing resik, bangku VLF, kabinet biosafety, kotak sarung tangan, pembersih vakum HEPA, sistem HVAC, filter HEPA, sistem penyaringan tekanan negatif, teater operasi, sistem filter nuklir, filter nglindhungi koleksi.

  • ZR-1100 Automatic colony counter

    ZR-1100 Counter koloni otomatis

    Counter koloni otomatis ZR-1100 minangka produk teknologi tinggi sing digawe kanggo analisis koloni mikroba lan deteksi ukuran partikel mikro. Piranti lunak pangolah gambar lan aritmatika ilmiah sing kuat bisa dianalisis kanggo nganalisis koloni mikroba lan ndeteksi ukuran partikel mikro, pancacahane cepet lan akurat.
    Cocog kanggo deteksi mikrobiologis ing rumah sakit, lembaga riset ilmiah, stasiun kesehatan lan anti-epidemi, pusat kendali penyakit, inspeksi lan karantina, pengawasan kualitas lan teknis, lembaga pengujian lingkungan, lan farmasi, industri panganan lan minuman, industri pasokan medis lan kesehatan, lsp