Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Kabinet biosafety & kamar sing resik

  • ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester

    ZR-1013 Penguji kualitas kabinet Biosafety

    ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester adopts potassium iodide (KI) method to test the protection performance of biosafety cabinet class II, conforms to JJF 1815-2020 <Calibration Specification for Class II biosafety Cabinets> and related standards. Build in background test, operator protection, product protection and cross protection four working mode. It is meanly used to test whether the aerosol leaked to outside of the environment, whether the outer agents could enter the work area, whether the contamination among samples is minimized. It is applicable to the protection performance test of class II biosafety cabinets by metrological verification departments, scientific research institutes and biosafety cabinet manufacturers.

  • ZR-2021 Large flow airborne microbe sampler

    ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara gedhe

    ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara gedhe ditrapake kanggo koleksi mikroba udhara. Produk kasebut dilengkapi pirang-pirang tahapan kepala sampling, bisa nglumpukake aerosol lan mbusak partikel luwih gedhe saka 12 μm lan luwih cilik tinimbang 2 μm kaya lebu, polen lan liya-liyane. Nglumpukake partikel sing ora bisa dihirup ing antarane 2μm nganti 12 μm lan konsentrasi menyang aliran udara cilik, banjur kumpulake nganggo porton sampler.

  • ZR-2050A Airborne microbe sampler

    Sampling mikroba ZR-2050A Udhara

    Sampling mikroba udhara ZR-2050A minangka sampler dampak aperture tahap tunggal kanthi efisiensi tinggi, instrumen iki adhedhasar prinsip pengaruh Anderson, kacepetan pengaruh 10,8 m / s, bisa nyekel kabeh partikel luwih gedhe saka 1 1m. Instrumen iki bakal narik hawa liwat pirang-pirang sampling aperture, pengaruhe kanggo petri Φ90mm, mikroba udhara bakal ditangkap ing medium agar. Instrumen iki digunakake ing industri farmasi, industri panganan, lembaga inspeksi obat, pusat kendali penyakit, pencegahan kesehatan lan epidemi, rumah sakit lan industri lan departemen liyane sing gegandhengan