Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Babagan Junray

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.didegaké ing wulan Agustus 2007. Minangka perusahaan teknologi tinggi inovatif nasional sing fokus ing R&D kanggo ndeteksi instrumen. Kita nyedhiyakake instrumen lan layanan deteksi sing aman lan andal ing ngawasi lingkungan, biosafety, pangukuran lan kalibrasi.

Tim Junray

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.duwe prosedur lan kapabilitas R&D proyek sing lengkap, saiki duwe 8 departemen kalebu teknologi, laboratorium, mesin, desain industri, produksi proses uji coba, kanthi total luwih saka 90 karyawan. Perusahaan kami duwe tim pangiriman produksi lengkap lan tim manajemen mutu, total luwih saka 110 personel, sing bisa kanthi efektif njamin pangiriman saben instrumen kanthi kualitas lan tepat waktu kanggo pelanggan.

Bisnis utama Departemen Biosafety Junray

Ing bisnis utamakalebu topeng, panguji gaun bedah, instrumen tes kamar resik, tester filter HEPA kanggo kabinet biosafety, sampling mikroba lan instrumen analisis, instrumen aerosol lan instrumen pengujian. Kajaba iku, kita uga menehi solusi sampling aerosol khusus lan solusi sampling bio.

Kinerja sing gegandhengan

Wiwit wabah epidemi COVID-19 ing wiwitan taun 2020, alat uji coba peralatan protèktif lan alat protèktif lan instrumen sampling mikrobbi digunakake kanggo nyedhiyakake perlindungan medis sing kuwat kanggo staf medis lan masarakat rumah sakit domestik lan manca, unit inspeksi piranti medis, lembaga inspeksi panganan lan obat-obatan lan unit liyane. Antarane,Efisiensi filtrasi partikel topeng ZR-1006 lan detektor resistensi aliran udara, testosteron efisiensi filtrasi bakteri (BFE) ZR-1000 diekspor menyang Jerman, Inggris, Singapura, Indonesia lan negara liyane.