Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Riwayat pangembangan

Riwayat pangembangan

7 Agustus 2007 /Qingdao Junray instrumen cerdas CO., LTD. Wis diadegake

2008 / Deteksi mikroba lan instrumen sing nguwatirake sumebar ing Stadion Olimpiade Beijing.

2009 / Nggawe Program Dhukungan Teknologi Nasional kanthi kerja sama karo Akademi Ilmu Kedokteran Militer.

2011 / Disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001: 2008.

2016 / Disertifikasi dening sistem manajemen properti cerdas.

Perusahaan sepisanan ngetrapake properti cerdas ing Qingdao.

Diarani minangka perusahaan kauntungan intelektual nasional.

2018 / Kapilih dadi anggota dewan kaping lima Asosiasi Industri Perlindhungan Lingkungan China.

Disertifikasi dening ISO 14001: 2015 Sistem pengelolaan lingkungan lan OHSAS 18001: 2007 Sistem kesehatan lan keamanan pendhudhukan.

2019 / Teknologi analisis utama lan R&D kabeh piranti kanggo Pollutants Organik Persisten entuk hadiah pertama Shandong Science and Technology Progress Award

Diajak dadi unit pamrentah saka Masyarakat Ilmu Lingkungan Cina.

2020 Unit bisnis Qingdao Junray Biosafety didegake.

Panguji efisiensi filtrasi bakteri (BFE) ZR-1000 lulus sertifikasi CE (Nomer sertifikasi: Sertifikat-No. 20-IS-1135-TAT-20-MAD-1911). Lan instrumen pengujian topeng kita diekspor menyang Eropa, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane.