Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

FAQ

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sebabé nilai kontrol kualitas positif saka tester efisiensi filtrasi bakteri ZR-1000 ora tundhuk karo kisaran standar sing dibutuhake (2200 ± 500 CFU)?

(1) Suspensi bakteri ora cocog karo standar nasional.

(2) Tingkat aliran pompa peristaltik ora optimal, coba tambah utawa nyuda tingkat aliran.

(3) Priksa ukuran piring petri (Utamane piring kaca).

Apa sababe bakteri liyane tuwuh sawise disampel dening testosteron efisiensi filtrasi bakteri ZR-1000?

(1) Pipa bocor, priksa manawa pipa sing nyambung silikon ing kaca wis bocor.

(2) Lingkungan ora aseptik nalika nyiyapake media budaya.

(3) Lingkungan kerja angel banget utawa saringan HEPA gagal.

(4) Priksa ukuran piring petri (Utamane piring kaca).

Kepiye cara ngatasi masalah sing ora bisa boot tester efisiensi filtrasi bakteri ZR-1000 (BFE).

(1) Sawise pencet tombol daya, lampu listrik abang ora bisa digunakake, lampu lan lampu UV uga ora bisa dipriksa, priksa manawa kabel listrik wis nyambung lan ana pasokan listrik, lan priksa manawa tombol proteksi bocor ing sisih mburi saka instrumen diuripake.

(2) Lampu sing nuduhake lampu wis urip, lampu lan lampu UV uga bisa digunakake nanging layar ireng lan mesin ora bisa boot maneh, medhot sambungan listrik, boot maneh lan tik tombol reset ing panel ngarep

Masalah paralelisme A, B rong jalur sampler sampler ing tester efisiensi filtrasi bakteri ZR-1000 (BFE). Asil sampling saka A lan B rong jalur beda.

(1) Priksa manawa tingkat aliran A lan B konsisten.

(2) Priksa manawa pipa bocor, lan priksa manawa ukuran panganan petri cocog (utamane sajian petri gelas, yen panganan petri banget, mula bakal nutupi lapisan ndhuwur, sing bakal nyebabake sampler Anderson bocor).

(3) Priksa manawa aperture saben sampler Anderson diblokir (metode tes sederhana, pengamatan visual, yen diblokir, resiki sadurunge dites).

Kepiye cara ngrampungake penyimpangan efisiensi saringan efisiensi filter partikel topeng ZR-1006 lan tester resistensi aliran udara?

Disaranake nggunakake conto standar (kayata conto sing dites dening organisasi berwibawa) utawa filter standar biasa kanthi kurva tes efisiensi filtrasi aerosol kanggo mbandhingake. Yen penyimpangan dicurigai, disaranake menyang agensi pangukuran sing berkualitas kanggo kalibrasi. Instrumen kasebut mbutuhake perawatan sawise mlaku, kaya dene perawatan mobil. Ruang lingkup pangopènan yaiku ngresiki kabeh pipa internal lan eksternal, ngganti elemen filter, filter, lan ngresiki generator aerosol, lsp.

Efisiensi filter partikel topeng ZR-1006 lan tester resistensi aliran udara ora bisa ngetung wektu lan mbukak sawise miwiti sampling.

Pisanan, priksa manawa aliran sampling tekan angka setting (kayata 85 L / mnt), mesin kasebut ora bakal miwiti sampling sadurunge aliran tekan nilai pangaturan (ora kakehan utawa kurang banget). Umume bisa dirampungake sawise ngganti katun filter saka modul kipas. Priksa manawa pipa diblokir, lan katup knalpot saka ruang campuran biasane biasane mbukak.

Yen aliran hulu lan hilir ora tekan 1,0 L / menit, filter HEPA modul fotometri kudu diganti. Biasane diadili kanthi mriksa nilai tekanan kanggo nemtokake manawa kudu diganti lan dikelola (kisaran tekanan: tekanan sampling> 5KPa, tekanan hulu lan hilir> 8Kpa).

Apa sing kudu aku lakoni yen konsentrasi aerosol hulu efisiensi filter partikel topeng ZR-1006 lan tester resistensi aliran udara ora bisa nggayuh target?

Umume amarga instrumen kasebut dibutuhake reresik lan perawatan. Masalah iki bisa ditanggulangi kanthi ngresiki nozel generator aerosol, pipa, ruang campuran, kipas, lan modul fotometer.

Banjur priksa manawa larutan uyah cocog, apa tutup katup ing mburi botol kaca ing generator aerosol uyah ditutup. Lan priksa manawa kabeh tekanan normal (Garam 0,24 MPa, minyak 0,05-0,5 MPa).

Apa bisa nyoba wektu uji coba resistensi topeng ZR-1201 supaya luwih cendhek?

Standar kasebut ora nemtokake suwene tes. Bakal rampung sawise aliran instrumen stabil (udakara 15 detik). Disaranake supaya durasi pangukuran luwih saka 15 detik.

Kepiye cara ngrampungake penyimpangan saka testosteron resistensi topeng ZR-1201?

Kanggo mbandhingake, disaranake nggunakake conto standar (kayata conto sing dites dening organisasi berwibawa). Nalika nindakake perbandingan, conto sing padha kudu dites ing lokasi sing padha lan conto kasebut kudu diciptakake kanthi cara sing padha. Yen sampeyan ngira manawa ana kesalahan ing instrumen, disaranake menyang agensi pangukuran sing kalibrasi.

Pengin kerja sama kita?