Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

Tester Efisiensi Filtrasi Bakteri (BFE)

Katrangan singkat:

Key specifications of Model ZR-1000 mask bacteria filtration efficiency tester (BFE) not only meet the requirements of B.1.1 in YY0469-2011 <technical requirements for medical surgical masks>, but also meet the requirements of ASTMF2100, ASTMF2101 and European EN14683 standards.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

rega :US $ 48,000-90,000 / Potongan

Pambuka

Key specifications of Model ZR-1000 mask bacteria filtration efficiency tester (BFE) not only meet the requirements of B.1.1 in YY0469-2011 <technical requirements for medical surgical masks>, but also meet the requirements of ASTMF2100, ASTMF2101 and European EN14683 standards. What’s more, we made innovative improvements based on this, with double gas contrast sampling method at the same time, improve the precision of sampling. It is applicable to the performance test of the mask bacterial filtration efficiency by the metrological verification department, scientific research institutes, mask manufacturers and other relevant departments.

Fitur

Sistem tes tekanan negatif njamin keamanan operator;

Kabinet tekanan negatif dilengkapi pompa peristaltik, sampler A lan B rong jalur enem tahap Anderson tahap;

Aliran pompa peristaltik bisa disetel;

Tingkat aliran generator aerosol mikroba bisa diatur.

Kinerja nebulisasi sing apik;

Dikontrol dening mikrokomputer industri kecepatan tinggi sing dipasang;

Layar sentuh warna industri kecerahan dhuwur 10,4 inci;

Port USB, ndhukung transfer data flash disk USB;

Lampu padhange sing wis dibangun internal;

Dibangun ing ngalih proteksi kebocoran kanggo nglindhungi keamanan operator;

Lapisan njero kabinet digawe saka waja tahan karat, lan lapisan njaba lembaran sing digulung adhem nganggo plastik;

Pelestarian panas lan tahan api disetel ing antarane lapisan njero lan njaba;

Pintu kaca sing bisa dibukak ngarep trep kanggo operator eksperimen bisa diamati lan makarya;

Braket sing bisa dicopot kanthi dhuwur sing bisa disetel;

Kastor bisa digunakake kanggo ndhukung lan obah.

Standar

EN14683-2019

ASTM F2100, STM F2101

YY 0469-2011

YY / T 0969-2013

GB / T 38880-2020

T / CNTAC 55—2020 T / CNITA 09104——2020

T / CTCA 7—2019

Spesifikasi

Parameter utama

 Range paramèter 

Resolusi

MPE (Kesalahan Idin Maksimal)

Tingkat Aliran Sampling saka A 28.3L / min 0,1L / mnt ± 2,5%
Tingkat Aliran Sampling saka B 28.3L / min 0,1L / mnt ± 2,5%
Tingkat aliran Nebulisasi (8 ~ 10) L / mnt 0,1L / mnt ± 5,0%
Aliran pompa peristaltik

(0,006 ~ 3,0) mL / min

0,001 ml / menit ± 2,5%
Tekanan ngarep flowmeter A-path (-20 ~ 0) kPa 0,1kPa ± 2,5%
Tekanan ngarep flowmeter B-path (-20 ~ 0) kPa 0,1kPa ± 2,5%
Tekanan ngarep nebulizer (0 ~ 300) kPa 0,1kPa ± 2,5%
Tekanan negatif ing ruang aerosol (-90 ~ -120) Pa 1Pa ± 2,0%
Suhu operasi (0 ~ 50) ℃
Tekanan negatif kabinet (-50 ~ -200) Pa
Kapabilitas panyimpenan data > 100000 klompok
Karakteristik saringan HEPS Efisiensi filtrasi kanggo partikel luwih saka 0,3μm ≥ 99,99%
Rata-rata diameter massa aerosol Diameter partikel rata-rata yaiku (3.0 ± 0.3) μm, penyimpangan standar geometris ≤ 1,5
Ukuran partikel sing dijupuk saka sampingan Anderson loro-tataran 6-tataran Tahap 1> 7 μm, tahap 2 (4.7-7) μm, tahap kaping 3 (3.3-4.7) μm, tahap kaping 4 (2.1-3.3) μm, tahap 5 (1.1-2.1) μm, tahap 6 (0.6-1.1) μm
Ukuran kamar aerosol (dawane 600 × diameteripun 85 × kekandelan 3) mm
Total sampel kontrol kualitas positif (2200 ± 500) CFU
Tingkat aliran ventilasi kabinet tekanan negatif ≥5m3/ men
Ukuran lawang kabinet tekanan negatif (dawane 1000 × jembaré 730) mm
Ukuran host (dawane 1180 × jembaré 650 × dhuwur 1300) mm
Ukuran krenjang (dawane 1180 × jembaré 650 × dhuwur 600) mm, ukuran sing bisa disetel sajrone 100mm
Pasokan listrik AC220V ± 10% , 50Hz
Swara instrumen < 65dB (A)
Bobot mesin kabeh Udakara 250 kg
Konsumsi daya umume < 1500W

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita