Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Warta

Senjata anyar kanggo testosteron anti-epidemi, efisiensi filtrasi topeng wis dirilis!

Efisiensi filtrasi topeng ZR-1006 Model A (Garam) / Model B (Minyak) lan testosteron resistensi aliran udara ditrapake kanggo pusat pengawasan lan inspeksi kualitas kanggo produk medis, pusat kontrol penyakit, pusat inspeksi tekstil, rumah sakit, R&D topeng lan pabrikan. kanggo nyoba filtrasi lan resistensi topeng lan bahan filter.

Fitur

Layar sentuh LCD definisi tinggi 1、8 inci, isine luwih intuisi lan operasi luwih gampang.

2 、 Dilengkapi karo generator aerosol minyak / uyah khusus, sing bisa ngasilake aerosol kanthi ukuran lan konsentrasi tartamtu.

3 、 Dilengkapi karo sawetara klem khusus, sing ditrapake kanggo tes spesifikasi lan bahan sing beda.

4, Dilengkapi membran standar lan pelat resistensi.

5, flowmeter elektronik presisi tinggi lan modul sampling kinerja dhuwur, stabilitas tingkat aliran dijamin. 

6 module Modul fotometer umur dawa, wektu sampel minangka counter lan saranake reresik dalan cahya kanthi otomatis.

7, Netralisir elektrostatik aerosol internal.

8 source Sumber udara eksternal, gangguan swara sithik; ndhukung ngekspor data real-time utawa sejarah menyang USB flash disk utawa dicithak kanthi printer termal.


Wektu kiriman: Jan-12-2021