Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Warta

Populasi ilmu 丨 Solusi Kalibrasi Kabinet Keselamatan Biologis saka Junray

JJF 1815-2020 Spesifikasi Kalibrasi Kabinet Biosafety Kelas

Kabinet biosafety (BSC) minangka penyaringan tekanan negatif lan kabinet ventilasi, sing bisa nyegah operator lan lingkungan ora kena aerosol polusi biologis sing digawe sajrone eksperimen kasebut. Iki digunakake kanthi akeh ing medis lan kesehatan, kontrol penyakit lan pencegahan, keamanan pangan, biofarmasi, pemantauan lingkungan, lan macem-macem laboratorium biologis.

Saiki, lemari keamanan biologis Kelas II nggawe pasar sing luwih gedhe amarga aplikasi lan popularitas sing akeh.

Sanajan lemari keamanan biologis Kelas II sing diproduksi domestik bisa nyukupi persyaratan industri biofarmaseutika, nanging uga duwe kekurangan kayata: kakehan model, kinerja lan kualitas sing ora rata, lan kurang spesifikasi standar, proyek lan paramèter kalibrasi sing beda, operasi uji coba sing beda lan evaluasi sing durung mesthi, sing mengaruhi pangembangan pasar kanthi serius.

Kanggo nggawe standar pasar kabinete keamanan biologis lan berkembang kanthi cara sing sehat lan tertib, Administrasi Negara kanggo Pengawasan lan Administrasi Pasar nerbitake "Spesifikasi Kalibrasi Kabinet Keselamatan Biologis Kelas II" ing JJF1815-2020 "tanggal 17 Januari 2020. Standar kasebut bakal dileksanakake kanthi resmi wiwit tanggal 17 April 2020.

Solusi kanggo kalibrasi kabinet biosafety saka Junray

Mode aliran udara

ZR-4000 Penguji visualisasi aliran udara nggunakake nebulizer ultrasonik sing dipatenake kanggo ngasilake 10 μm sing bisa ditampilake kanthi dhuwur lan ora ana kabut banyu sing bisa gawe polusi, ditrapake kanggo fotografi lan syuting kanggo jejak aliran udara ing pabrik sing resik, lan lingkungan sing sebagean resik.

Tes kebocoran kanggo filter HEPA

ZR-6010 Aerosol photometer dirancang adhedhasar prinsip Mie buyar, sing digunakake kanggo nyoba apa ana bocor ing filter HEPA. Instrumen kasebut cocog karo standar nasional lan industri sing ana gandhengane, bisa nyadari deteksi cepet deteksi konsentrasi hulu lan hilir lan kebocoran tampilan wektu nyata ing piranti host lan genggam, lan bisa nemokake posisi bocor kanthi cepet lan akurat. Iki ditrapake kanggo ndeteksi kebocoran ruangan sing resik, bangku VLF, kabinet biosafety, kotak sarung tangan, pembersih vakum HEPA, sistem HVAC, filter HEPA, sistem penyaringan tekanan negatif, teater operasi, sistem filter nuklir, filter nglindhungi koleksi.

Generator aerosol ZR-1300A minangka instrumen khusus sing nggunakake nozel Laskin kanggo ngasilake aerosol DOP. Katup pengatur sing dipasang bisa diatur supaya bisa dienggo karo 4 utawa 10 nozel, lan konsentrasi aerosol output bisa tekan 10μg / L-100μg / L ing sangisore aliran hawa 1,4m3/min-56.6m3/ min, lan spesifikasi kinerja aerosol cocog karo standar nasional, cocog kanggo ndeteksi kebocoran ruangan sing resik lan filter HEPA dening lembaga inspeksi peralatan medis, pusat kontrol lan pencegahan penyakit, rumah sakit, perusahaan farmasi, lan produsen filter HEPA.

Perlindhungan kontaminasi produk lan personel

Penguji kualitas kabinet Biosafety ZR-1013 nggunakake metode kalium iodida (KI) kanggo nyoba kinerja proteksi kabinet biosafety kelas II. Ndhukung tes proteksi personel, perlindungan produk, lan proteksi silang.

Standar:

YY 0569-2011 Lemari keamanan biologis Kelas II

JJF 1815-2020 Spesifikasi kalibrasi kabinet biosafety kelas II

DB52T 1254-2017 Praktek teknis kanggo nyoba lemari biosafety

Counter koloni otomatis ZR-1100 minangka produk teknologi tinggi sing digawe kanggo analisis koloni mikroba lan deteksi ukuran partikel mikro. Piranti lunak pangolah gambar lan aritmatika ilmiah sing kuat bisa dianalisis kanggo nganalisis koloni mikroba lan ndeteksi ukuran partikel mikro, pancacahane cepet lan akurat.

Cocog kanggo deteksi mikrobiologis ing rumah sakit, lembaga riset ilmiah, stasiun kesehatan lan anti-epidemi, pusat kendali penyakit, inspeksi lan karantina, pengawasan kualitas lan teknis, lembaga pengujian lingkungan, lan farmasi, industri panganan lan minuman, industri pasokan medis lan kesehatan, lsp.


Wektu kiriman: Jan-12-2021