Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Produk

  • ZR-1070  Microbial penetration experiment system

    ZR-1070 Sistem eksperimen penetrasi mikrobial

    Sistem ZR-1070 kasusun saka sistem pembangkit sumber gas, deteksi awak utama, sistem proteksi lan sistem kontrol. Iki kasusun saka pirang-pirang komponen, sing digunakake kanggo tes penetrasi mikroba negara garing lembaran operasi, sandhangan operasi lan sandhangan resik .

  • ZR-6010 Aerosol photometer

    ZR-6010 Photometer aerosol

    ZR-6010 Aerosol photometer dirancang adhedhasar prinsip Mie buyar, sing digunakake kanggo nyoba apa ana bocor ing filter HEPA. Instrumen kasebut cocog karo standar nasional lan industri sing ana gandhengane, bisa nyadari deteksi cepet deteksi konsentrasi hulu lan hilir lan kebocoran tampilan wektu nyata ing piranti host lan genggam, lan bisa nemokake posisi bocor kanthi cepet lan akurat. Iki ditrapake kanggo ndeteksi kebocoran ruangan sing resik, bangku VLF, kabinet biosafety, kotak sarung tangan, pembersih vakum HEPA, sistem HVAC, filter HEPA, sistem penyaringan tekanan negatif, teater operasi, sistem filter nuklir, filter nglindhungi koleksi.

  • ZR-1100 Automatic colony counter

    ZR-1100 Counter koloni otomatis

    Counter koloni otomatis ZR-1100 minangka produk teknologi tinggi sing digawe kanggo analisis koloni mikroba lan deteksi ukuran partikel mikro. Piranti lunak pangolah gambar lan aritmatika ilmiah sing kuat bisa dianalisis kanggo nganalisis koloni mikroba lan ndeteksi ukuran partikel mikro, pancacahane cepet lan akurat.
    Cocog kanggo deteksi mikrobiologis ing rumah sakit, lembaga riset ilmiah, stasiun kesehatan lan anti-epidemi, pusat kendali penyakit, inspeksi lan karantina, pengawasan kualitas lan teknis, lembaga pengujian lingkungan, lan farmasi, industri panganan lan minuman, industri pasokan medis lan kesehatan, lsp

  • Mask Bacterial Filtration Efficiency (BFE) Tester

    Tester Efisiensi Filtrasi Bakteri (BFE)

    Key specifications of Model ZR-1000 mask bacteria filtration efficiency tester (BFE) not only meet the requirements of B.1.1 in YY0469-2011 <technical requirements for medical surgical masks>, but also meet the requirements of ASTMF2100, ASTMF2101 and European EN14683 standards.

  • ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester

    ZR-1013 Penguji kualitas kabinet Biosafety

    ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester adopts potassium iodide (KI) method to test the protection performance of biosafety cabinet class II, conforms to JJF 1815-2020 <Calibration Specification for Class II biosafety Cabinets> and related standards. Build in background test, operator protection, product protection and cross protection four working mode. It is meanly used to test whether the aerosol leaked to outside of the environment, whether the outer agents could enter the work area, whether the contamination among samples is minimized. It is applicable to the protection performance test of class II biosafety cabinets by metrological verification departments, scientific research institutes and biosafety cabinet manufacturers.

  • ZR-1311 Salt Aerosol Generator

    ZR-1311 Generator Garam Aerosol

    Generator aerosol uyah ZR-1311 minangka instrumen khusus sing nggunakake noison Kolonisasi kanggo atomisasi lan garing konsentrasi spesifik larutan NaCl kanggo ngasilake partikel aerosol kanthi ukuran lan konsentrasi spesifik. Kanggo adaptasi karo iklim nasional, duwe desain sumber udara eksternal, piranti pangatusan lan katup pengatur multi-nozel. Nalika tingkat aliran udara antara 100L / min-120L / menit, konsentrasi aerosol output bisa nganti (10 -50) μg / m3.

  • ZR-1304 Aerosol generator

    ZR-1304 generator Aerosol

    Generator aerosol minyak ZR-1304 minangka instrumen khusus sing bisa ngasilake aerosol minyak kanthi metode generasi adhem. Rentang konsentrasi aerosol output yaiku 0 ~ 200 mg / m³ nalika aliran udara 0 ~ 120 L / mnt, lan sampeyan bisa nyetel konsentrasi aerosol kanthi jembar kanthi nyetel aliran encer kanthi manual. Kinerja aerosol sesuai karo standar nasional sing ana gandhengane lan ditrapake kanggo lembaga inspeksi piranti medis, pusat kontrol lan pengawetan penyakit, perusahaan apotek, deteksi kebocoran saringan HEPA ing kamar sing resik.

  • ZR-1220 Mask fit tester

    ZR-1220 Masker tester

    ZR-1220 masker tester minangka instrumen khusus kanggo tes pas masker lan respirator, sing sesuai karo persyaratan teknis OSHA lan GB 19083-2010 kanggo topeng medis. Iki digunakake kanggo tes lan inspeksi produk respirator sing relevan dening pabrikan respirator lan lembaga inspeksi peralatan perlindungan tenaga kerja nasional.

  • ZR-1211 Mask breath resistance tester

    Penguji resistensi ambegan ZR-1211

    Penguji resistensi topeng ZR-1211 digunakake kanggo nyoba resistensi inhalasi lan resistensi napas ing kondisi tes sing diatur. Kompatibel karo macem-macem aliran tarif, cocog kanggo nindakake inspeksi sing gegandhengan lan tes topeng kanggo pabrikan topeng, lembaga inspeksi nasional piranti perlindungan tenaga kerja

  • ZR-1201 Mask resistance tester

    Penguji resistensi Topeng ZR-1201

    ZR-1201 Mask resistance tester conforms to YY 0469-2011 <surgical mask>. Adopts air flow method to test the differential pressure of masks when the air flow drawn pass a certain area of a mask. Applicable to medical devices inspection institutes, mask manufacturers and related research departments.

  • ZR-1006 Mask Particulate Filtration Efficiency and Air flow Resistance Tester

    Efisiensi Filtrasi Partikelat Topeng ZR-1006 lan Tester Resistensi aliran Udara

    Efisiensi filtrasi partikel topeng ZR-1006 lan tester resistensi aliran udara ditrapake kanggo nyoba efisiensi filtrasi partikel lan resistensi aliran udara topeng lan bahan filter kanggo pusat inspeksi piranti medis, pusat inspeksi keamanan, pusat inspeksi obat, pusat kontrol lan pencegahan penyakit, pusat inspeksi tekstil, rumah sakit lan pabrikan R&D topeng.

  • ZR-1002 mask particle protection effect tester

    Penguji efek proteksi partikel topeng ZR-1002

    Penguji efek proteksi partikel topeng ZR-1002 yaiku nyoba efek proteksi partikel topeng kanthi nginstal kepala standar nasional ing kabinet tes pembersih diri 500L, banjur nganggo topeng ing endhas, lan ngimpor diameter medhia massa ( 0,6 ± 0,050) μm, konsentrasi 20mg / m³ saka aerosol NaCl utawa diameter median massa (0,3 ± 0,050) μm, konsentrasi 20 mg / m³ aerosol berminyak ing ruang uji reresik dhewe, lan bentuk endhas simulasi napas ing kurva sinusoidal , nggunakake fotometri hulu lan hilir kanggo ndeteksi konsentrasi aerosol uyah lan aerosol minyak sadurunge lan sawise topeng kanggo ngevaluasi efek proteksi partikel topeng kasebut.