Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Piranti protèktif

  • ZR-1070  Microbial penetration experiment system

    ZR-1070 Sistem eksperimen penetrasi mikrobial

    Sistem ZR-1070 kasusun saka sistem pembangkit sumber gas, deteksi awak utama, sistem proteksi lan sistem kontrol. Iki kasusun saka pirang-pirang komponen, sing digunakake kanggo tes penetrasi mikroba negara garing lembaran operasi, sandhangan operasi lan sandhangan resik .

  • Mask Bacterial Filtration Efficiency (BFE) Tester

    Tester Efisiensi Filtrasi Bakteri (BFE)

    Key specifications of Model ZR-1000 mask bacteria filtration efficiency tester (BFE) not only meet the requirements of B.1.1 in YY0469-2011 <technical requirements for medical surgical masks>, but also meet the requirements of ASTMF2100, ASTMF2101 and European EN14683 standards.

  • ZR-1311 Salt Aerosol Generator

    ZR-1311 Generator Garam Aerosol

    Generator aerosol uyah ZR-1311 minangka instrumen khusus sing nggunakake noison Kolonisasi kanggo atomisasi lan garing konsentrasi spesifik larutan NaCl kanggo ngasilake partikel aerosol kanthi ukuran lan konsentrasi spesifik. Kanggo adaptasi karo iklim nasional, duwe desain sumber udara eksternal, piranti pangatusan lan katup pengatur multi-nozel. Nalika tingkat aliran udara antara 100L / min-120L / menit, konsentrasi aerosol output bisa nganti (10 -50) μg / m3.

  • ZR-1304 Aerosol generator

    ZR-1304 generator Aerosol

    Generator aerosol minyak ZR-1304 minangka instrumen khusus sing bisa ngasilake aerosol minyak kanthi metode generasi adhem. Rentang konsentrasi aerosol output yaiku 0 ~ 200 mg / m³ nalika aliran udara 0 ~ 120 L / mnt, lan sampeyan bisa nyetel konsentrasi aerosol kanthi jembar kanthi nyetel aliran encer kanthi manual. Kinerja aerosol sesuai karo standar nasional sing ana gandhengane lan ditrapake kanggo lembaga inspeksi piranti medis, pusat kontrol lan pengawetan penyakit, perusahaan apotek, deteksi kebocoran saringan HEPA ing kamar sing resik.

  • ZR-1220 Mask fit tester

    ZR-1220 Masker tester

    ZR-1220 masker tester minangka instrumen khusus kanggo tes pas masker lan respirator, sing sesuai karo persyaratan teknis OSHA lan GB 19083-2010 kanggo topeng medis. Iki digunakake kanggo tes lan inspeksi produk respirator sing relevan dening pabrikan respirator lan lembaga inspeksi peralatan perlindungan tenaga kerja nasional.

  • ZR-1211 Mask breath resistance tester

    Penguji resistensi ambegan ZR-1211

    Penguji resistensi topeng ZR-1211 digunakake kanggo nyoba resistensi inhalasi lan resistensi napas ing kondisi tes sing diatur. Kompatibel karo macem-macem aliran tarif, cocog kanggo nindakake inspeksi sing gegandhengan lan tes topeng kanggo pabrikan topeng, lembaga inspeksi nasional piranti perlindungan tenaga kerja

  • ZR-1201 Mask resistance tester

    Penguji resistensi Topeng ZR-1201

    ZR-1201 Mask resistance tester conforms to YY 0469-2011 <surgical mask>. Adopts air flow method to test the differential pressure of masks when the air flow drawn pass a certain area of a mask. Applicable to medical devices inspection institutes, mask manufacturers and related research departments.

  • ZR-1006 Mask Particulate Filtration Efficiency and Air flow Resistance Tester

    Efisiensi Filtrasi Partikelat Topeng ZR-1006 lan Tester Resistensi aliran Udara

    Efisiensi filtrasi partikel topeng ZR-1006 lan tester resistensi aliran udara ditrapake kanggo nyoba efisiensi filtrasi partikel lan resistensi aliran udara topeng lan bahan filter kanggo pusat inspeksi piranti medis, pusat inspeksi keamanan, pusat inspeksi obat, pusat kontrol lan pencegahan penyakit, pusat inspeksi tekstil, rumah sakit lan pabrikan R&D topeng.

  • ZR-1002 mask particle protection effect tester

    Penguji efek proteksi partikel topeng ZR-1002

    Penguji efek proteksi partikel topeng ZR-1002 yaiku nyoba efek proteksi partikel topeng kanthi nginstal kepala standar nasional ing kabinet tes pembersih diri 500L, banjur nganggo topeng ing endhas, lan ngimpor diameter medhia massa ( 0,6 ± 0,050) μm, konsentrasi 20mg / m³ saka aerosol NaCl utawa diameter median massa (0,3 ± 0,050) μm, konsentrasi 20 mg / m³ aerosol berminyak ing ruang uji reresik dhewe, lan bentuk endhas simulasi napas ing kurva sinusoidal , nggunakake fotometri hulu lan hilir kanggo ndeteksi konsentrasi aerosol uyah lan aerosol minyak sadurunge lan sawise topeng kanggo ngevaluasi efek proteksi partikel topeng kasebut.

  • Mask Bacterial Filtration Efficiency (BFE) tester

    Penguji Efisiensi Filtrasi Bakteri (BFE)

    Key specifications of Model ZR-1000 mask bacteria filtration efficiency tester (BFE) not only meet the requirements of B.1.1 in YY0469-2011 <technical requirements for medical surgical masks>, but also meet the requirements of ASTMF2100, ASTMF2101 and European EN14683 standards.

  • Mask Viral Filtration Efficiency (VFE) Detector

    Detektor Efisiensi Filtrasi Viral (VFE) Detektor

    Spesifikasi utama panguji efisiensi filtrasi virus topeng ZR-1000A (VFE) salaras karo YY / T1497-2016 <Metode tes evaluasi kanggo efisiensi filtrasi virus (VFE) bahan topeng rai protèktif medis - Metode uji nggunakake bakteriofag Phi-X174 >, Metode sampling perbandingan path gas dobel nambah akurasi sampling.