Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

Efisiensi Filtrasi Partikelat Topeng ZR-1006 lan Tester Resistensi aliran Udara

Katrangan singkat:

Efisiensi filtrasi partikel topeng ZR-1006 lan tester resistensi aliran udara ditrapake kanggo nyoba efisiensi filtrasi partikel lan resistensi aliran udara topeng lan bahan filter kanggo pusat inspeksi piranti medis, pusat inspeksi keamanan, pusat inspeksi obat, pusat kontrol lan pencegahan penyakit, pusat inspeksi tekstil, rumah sakit lan pabrikan R&D topeng.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

US $ 35,000-70,000 / Potongan

Pambuka

Efisiensi filtrasi partikel topeng ZR-1006 lan tester resistensi aliran udara ditrapake kanggo nyoba efisiensi filtrasi partikel lan resistensi aliran udara topeng lan bahan filter kanggo pusat inspeksi piranti medis, pusat inspeksi keamanan, pusat inspeksi obat, pusat kontrol lan pencegahan penyakit, pusat inspeksi tekstil, rumah sakit lan pabrikan R&D topeng.

Fitur

Layar tutul LCD kanthi definisi tinggi nggawe konten luwih intuisi lan operasi dadi luwih gampang.

Generator aerosol uyah khusus bisa ngasilake aerosol kanthi ukuran lan konsentrasi tartamtu.

Dilengkapi macem-macem seri perlengkapan khusus ditrapake kanggo tes macem-macem jinis topeng

Modul fotometer umur dawa semat, kanthi otomatis ngetung wektu sampling lan ngresiki dalan cahya sing cepet

Kanggo nyegah intervensi manungsa, kanthi otomatis bisa ngetung efisiensi filtrasi lan nyoba resistensi aliran udara saka topeng.

Aliran elektronik presisi dhuwur sing dipasang lan pompa sampling kinerja dhuwur bisa njamin stabilitas aliran. 

Kompresor semat duwe fungsi clamping pneumatik otomatis.

Dilengkapi piranti nyopot elektrostatik

Fungsi proteksi anti-jiwit inframerah otomatis kanggo nglindhungi keamanan personel.

Ora ana kebocoran aerosol, proteksi operator sing kuwat

Data deteksi bisa diekspor nganggo disk USB utawa dicithak nganggo printer Bluetooth.

Minyak pilihan utawa generator aerosol uyah.

Standar

GB / T 32610-2016 Spesifikasi teknis topeng pelindung saben dina

GB / 2626-2019 Perlindhungan napas —— Respirator partikel pemurnian udara tanpa tenaga

GB 19082-2009 Syarat teknis kanggo sandhangan protèktif siji panggunaan kanggo panggunaan medis

GB 19083-2010 Syarat teknis kanggo masker rai protèktif kanggo panggunaan medis

TAJ 1001-2015 PM2.5 Topeng protèktif

T / CNTAC 55—2020 T / CNITA 09104——2020 Topeng sanitary sipil

T / CTCA 7—2019 Topeng protèktif biasa

YY 0469-2011 Topeng bedah

EN 149 Piranti proteksi pernafasan - Nyaring setengah topeng kanggo nglindhungi partikel - Syarat, tes, tandha

NIOSH 42 CFR Part 84 Piranti Proteksi Pernafasan

Spesifikasi

Ing Parameter Utama Range Parameter Resolusi Kesalahan sing Diidini Maksimum

Diameter rata-rata aerosol uyah

(0,075) μm

/

± 0,02

Diameter rata-rata aerosol parafin (Opsional)

(0,185) μm

/

± 0,02

Alur tes

(8 ~ 100) L / mnt

0,1 L / menit ± 2,0%

Range deteksi tekanan

(0 ~ 2500) Pa 0,1 Pa ± 2,0%

Range deteksi konsentrasi

(0,001-200) mg / m3 0,001 mg / m3  

Presisi tes

/ / 1% FS

Tes baleni

/ / 2%

Suhu operasi

0 ~ 50

Swara instrumen

<60 dB (A)

Pasokan listrik

AC 220 V ± 10% , 50 Hz

Ukuran host (L × W × H)

(Dawane 550 × Jembar 550 × Dhuwur 1630) mm

Konsumsi daya

<300 W

Bobot saka host

Udakara 90 kg

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita