Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

Penguji resistensi ambegan ZR-1211

Katrangan singkat:

Penguji resistensi topeng ZR-1211 digunakake kanggo nyoba resistensi inhalasi lan resistensi napas ing kondisi tes sing diatur. Kompatibel karo macem-macem aliran tarif, cocog kanggo nindakake inspeksi sing gegandhengan lan tes topeng kanggo pabrikan topeng, lembaga inspeksi nasional piranti perlindungan tenaga kerja


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

US $ 9.000-20.000 / Potongan

Pambuka

Penguji resistensi topeng ZR-1211 digunakake kanggo nyoba resistensi inhalasi lan resistensi napas ing kondisi tes sing diatur. Kompatibel karo macem-macem aliran tarif, cocog kanggo nindakake inspeksi sing gegandhengan lan tes topeng kanggo pabrikan topeng, lembaga inspeksi nasional piranti perlindungan tenaga kerja.

Standar

GB 2626-2019 Piranti proteksi pernafasan Respirator partikel pemurni udara sing ora nganggo tenaga

GB / T 38880-2020 Spesifikasi teknis topeng bocah

GB / T 32610-2016

EN 149: 2001-10 Piranti proteksi pernafasan - Nyaring setengah topeng kanggo nglindhungi partikel - Syarat, tes, tandha

Spesifikasi Standar ASTM F2100-2111 kanggo Kinerja Bahan sing Digunakake ing Masker Wajah Medis

Fitur

  Formulir kepala standar sesuai karo persyaratan ing lampiran B GB 2626-2019, macem-macem jinis kepala pilihan.

  Layar tutul definisi tinggi 7 inci.

  Meter aliran listrik, kontrol aliran presisi tinggi.

  Kontrol aliran konstan otomatis, kompatibel karo 30,40,45,85,90,95,160 L / menit sawetara aliran.

  Tes kapisah inhalasi lan resistensi napas.

  Panyimpenan data kapasitas gedhe, ngirit data tes wektu nyata.

  Dhukungan ekspor menyang sajian flash USB utawa nyithak data sejarah wektu nyata nganggo printer termal.

  Pilih kanthi otomatis manawa sampel wis mumpuni.

  Perlindhungan kegagalan otomatis.

Spesifikasi

Parameter utama Range paramèter Resolusi Kesalahan maksimum sing diidini

 

 

 

Alur tes

 

160L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt
95L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt
90L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt
85L / min 0,1L / mnt ± 1L / mnt
45 L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt
30 L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt

Kisaran tekanan

± 2000Pa 1Pa ± 2Pa

Panyimpenan data

1000000 klompok

Ukuran (W × D × H)

(400 × 300 × 250) mm

Bobot umume

Udakara 8,8kg

Daya umume

<250W

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita