Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara gedhe

Katrangan singkat:

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara gedhe ditrapake kanggo koleksi mikroba udhara. Produk kasebut dilengkapi pirang-pirang tahapan kepala sampling, bisa nglumpukake aerosol lan mbusak partikel luwih gedhe saka 12 μm lan luwih cilik tinimbang 2 μm kaya lebu, polen lan liya-liyane. Nglumpukake partikel sing ora bisa dihirup ing antarane 2μm nganti 12 μm lan konsentrasi menyang aliran udara cilik, banjur kumpulake nganggo porton sampler.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

US $ 15,000-30,000 / Potongan

Pambuka

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara gedhe ditrapake kanggo koleksi mikroba udhara. Produk kasebut dilengkapi pirang-pirang tahapan kepala sampling, bisa nglumpukake aerosol lan mbusak partikel luwih gedhe saka 12 μm lan luwih cilik tinimbang 2 μm kaya lebu, polen lan liya-liyane. Nglumpukake partikel sing ora bisa dihirup ing antarane 2μm nganti 12 μm lan konsentrasi menyang aliran udara cilik, banjur kumpulake nganggo porton sampler.

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara bisa digunakake minangka peralatan khusus kanggo ngawasi lingkungan dening lembaga pemantau profesional, pusat kontrol penyakit, rumah sakit, lan departemen perlindungan lingkungan, lan cocog banget kanggo ngawasi keamanan biologis ing papan-papan penting kayata inspeksi keamanan bandara lan pusat konferensi gedhe.

Fitur

  Teknologi konsentrasi lan pamisahan sing Ultra, nyadari inhalasi aliran gedhe lan impinge aliran cilik.

  Kontrol aliran elektronik presisi tinggi, nyadari 3 aliran kontrol akurat.

  Periode sampling cekak, efisiensi dhuwur.

  Tekanan negatif dhuwur, penggemar ijol-ijolan gedhe, motivasi sing kuat, gangguan swara.

  Layar tutul 5-inch, isine intuisi lan operasi gampang.

  Desain portabel, host lan sampler konsentrasi bisa dipisahake lan dipasang.

  Dhukungan printer Bluetooth kecepatan tinggi eksternal.

  Dhukungan ekspor data USB, panyimpenan data kapasitas bawaan.

  Proteksi otomatis sajrone sampling, terusake sampling sawise disambungake maneh karo daya.

Spesifikasi

Parameter utama

Range Parameter

Resolusi

Kesalahan Idin Maksimal (MPE)

Aliran sampling saka A 924L / min 1 L / mnt ± 2,5%
Aliran sampling saka B 77L / min 1 L / mnt ± 2,5%
Aliran sampel C 7L / mnt 0,1 L / menit ± 2,5%
Tekanan sadurunge flowmeter (-30 ~ 0) kPa 0,01 kPa ± 2,5%
Suhu sadurunge flowmeter (-20 ~ 150) 0,1 ± 0,5 ℃
Kekuwatan kerja AC220V ± 10% 50Hz
Suhu kerja -20 ~ 45 ℃
Tekanan lingkungan (60 ~ 130) kPa
Konsumsi daya host

< 1000W

Ukuran host (Dawa 380 × jembaré 240 × dhuwur 285 5 mm
Bobot saka host Udakara 9㎏

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita