Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

Sampling mikroba ZR-2050A Udhara

Katrangan singkat:

Sampling mikroba udhara ZR-2050A minangka sampler dampak aperture tahap tunggal kanthi efisiensi tinggi, instrumen iki adhedhasar prinsip pengaruh Anderson, kacepetan pengaruh 10,8 m / s, bisa nyekel kabeh partikel luwih gedhe saka 1 1m. Instrumen iki bakal narik hawa liwat pirang-pirang sampling aperture, pengaruhe kanggo petri Φ90mm, mikroba udhara bakal ditangkap ing medium agar. Instrumen iki digunakake ing industri farmasi, industri panganan, lembaga inspeksi obat, pusat kendali penyakit, pencegahan kesehatan lan epidemi, rumah sakit lan industri lan departemen liyane sing gegandhengan


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

US $ 30,00-45,00 / Potongan

Pambuka

Sampling mikroba udhara ZR-2050A minangka sampler dampak aperture tahap tunggal kanthi efisiensi tinggi, instrumen iki adhedhasar prinsip pengaruh Anderson, kacepetan pengaruh 10,8 m / s, bisa nyekel kabeh partikel luwih gedhe saka 1 1m. Instrumen iki bakal narik hawa liwat pirang-pirang sampling aperture, pengaruhe kanggo petri Φ90mm, mikroba udhara bakal ditangkap ing medium agar. Instrumen iki digunakake ing industri farmasi, industri panganan, lembaga inspeksi obat, pusat kendali penyakit, pencegahan kesehatan lan epidemi, rumah sakit lan industri lan departemen liyane sing gegandhengan

Standar

Praktek Manufaktur apik GMP

ISO 14698-1 / 2 Cleanroom lan lingkungan sing gegandhengan karo kontrol - Kontrol biokontaminasi

GB / T 16293-2010 Metode uji coba kanggo mikrob udhara ing kamar bersih (zona) industri farmasi

Fitur

Kipas impor asli, sensor aliran elektronik, presisi kontrol aliran tinggi.

Mungkasi sampling kanthi otomatis nalika ora tekan aliran sampling (Daya endhas sampling kurang diblokir) kanggo njamin presisi sampling.

Batere lithium kapasitas gedhe, terus sampling nganti 6 jam.

Query data historis kapan wae lan dhukung ekspor menyang USB flash disk.

Tampilan LCD matriks dot, menu dwibahasa Cina lan Inggris.

Jam tampilan wektu nyata.

Fungsi hemat daya, kanthi otomatis nyetel cahya mburi lan mati kanthi otomatis yen wis suwe ora ana operasi.

Nihan aluminium anodized, padhet lan awet, apik gayane lan apik;

Kepala sampling bisa diatur kanthi arah horisontal lan vertikal.

Tripod khusus, dhuwur sampling bisa diatur.

Kepala sampling kanggo hawa kompres (Opsional).

Spesifikasi

Parameter utama Range paramèter Resolusi Kesalahan sing diidini maksimum (MPE)
Aliran sampling 100L / mnt 1L / mnt ± 2,5%
Suhu kerja (-20 ~ 50) ℃
Range volume Sampling (20 ~ 5000) L
Spesifikasi sajian petri Ф90mm
Swara instrumen < 60dB (A)
Wektu kerja batere 6h
Adaptor daya Input AC100 ~ 240V 50 / 60Hz Output DC15V 3A
Ukuran host (dawane 130 × jembaré 110 × dhuwur210) mm
Bobot saka host udakara 1,5kg
Konsumsi daya host 15W

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita